Trevligt =)

Idag var jag ner på stan och åt lunch med Erika och hennes kompis Karin, det var jättekul =) Efter det så gick vi till Myrorna för att kika på Halloweenkostym till Erika, hon blev en pumpa =P Sen gick vi runt lite till på stan och efter det var det hemgång som gällde.
Medan jag gjorde det så var Casper och Rasmus ute hos Pontus.

Ikväll har det inte hänt nånting direkt.. Mest kollat på TV och busat med lillfisen =)

Resten av helgen ska vi bara umgås med varanda är det tänkt, får väl se hur länge den planen håller ^^

Tjipp

igår & idag

Gårdagen blev riktigt kul =) Christian var ju här och hälsade på. Först gick vi och fikade på Cornetto, efter ett tag kom också Lisa, Erika, Emelie och Leffe dit =) Vi satt där och snackade lite nån timme eller så. Sen skulle alla gå så då gick jag och Christian och bowlade. Det gick mycket bättre än sist! =D Efter det så skulle han åka hem igen, blev bara en liten kortvisit men kul iaf! =)

Idag så har Emelie och Alva varit här några timmar, vi har fikat och snackat som vanligt hehe =)

Casper har för övrigt börjat med lite nya grejer! =D Han snackar jättemycket numera, och nu är det lite mer baabaabaa, beejbeej, maaamaaamaaamaa och lite sånt =D Låter så sjukt gulligt! Sen så när man lägger honom på mage så drar han upp knäna och försöker kravla iväg hehe, men det går inte riiktigt ännu, han glömmer nämligen att dra upp sig på armarna samtidigt ^^ Sötungen <3 Och så pruttar och bubblar han med munnen också hihi..


Ikväll ska vi äta kött och potatisgratäng! Ska bli sjukt gott! Och så ska vi dricka JULMUST till!!!! =D=D

=) =( =D

Var en lugn och trevlig dag. Fick lite sovmorgon eftersom Rasmus började klockan ett, vääldigt skönt!
Sen på eftermiddagen kom min mamma förbi och då gick vi ut på promenad, efter det åkte hon hem igen och jag mumsade i mig varm O'boy och limpmackor, NOM NOM!
Sen busade jag med Casper resten av dagen =)
---------------

Med praktikplatser går det dåligt.. Antingen så har de inte tid eller så tar de inte emot.. Skickade mail till min gamla lärare nyss, får se om hon har några förslag. Hoppas! Annars får jag väl vara på nåt hotell då.. VILL INTE!! =(
---------------

Idag kommer Christian hit från Örebro! =D Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nåt kul blir det nog iaf =) Funderar på att lura med honom och bowla, fast det beror ju på om han är bra eller ej eftersom jag suger xD

Nu ska jag käka lite frukost, sen ska jag duscha och dona när Rasmus kommer hem från badhuset, han och Pontus har börjat simma =P

Ha en bra dag!

TV

Sitter och kollar på reprisen av Idol just nu.. Alltså domarna måste ju vara döva eller åtminstonde ha ett gravt hörfel!
Hur kan de hylla Rabih, som låter som en skrämd liten flicka och inte ens kan ta i lite, men säga att Reza är tråkig och inte passar alls i rockgenren?? Nä.. Det gillas inte.. Iofs så har jag inte sett Reza uppträda förrän nu men hon ägde sönder låten tyckte jag! Rabih har jag sett fler ggr och han håller inte.. Han låter mesig, tyst och skrämd. UT MED HONOM!

Förövrigt så tycker jag inte att det är särskilt många bra med i år, har för visso inte sett så många avsnitt men typ två av dem skulle jag kanske kunna lyssna på frivilligt. Mariette verkar iaf vara grym.. Och Erik..

Nu har jag fått klaga av mig lite =P

När jag ändå är inne på TV-program.
Taking the stage är grymt! haha =D Hoppas att Mia väljer Aron =D

Sen så har jag börjat följa Days of our lives igen =P
---------------------------------------------

Gårdagen sög.. Skulle fått besök av Christian från Örebro, men tåget han hade bokat biljett till fanns inte haha =P
Och så skulle jag ha gått hem till Susanne på kvällen men hon fick nåt dåligt besked så hon ville vara ensam..

Så jag satt bara hemma med Casper hela dagen. Men vi busade faktiskt rätt mkt så det var ganska kul ändå =P

Idag är det kalas som gäller! Vi ska fira lilla Alva som blev 2 i veckan. Så vi ska dit när Rasmus kommit hem från jobbet =)
----------------------------------------------

Fick sova rätt länge idag, Casper somnade vid elva, sen vaknade han inte och ville ha mat förrän halv sju, fast klockan var ju halv sex eftersom man skulle krångla med klockorna inatt. Men sen somnade han om till tjugo över åtta, var vaken till tio och sen sov vi till typ tolv! NAJS!

Dagen

Idag var jag, Rasmus och Casper ner på stan. Vi köpte present till Alva som fyllde 2 år igår, ska på kalas på söndag! =)
Sen åkte vi hem och kikade lite på film, fast inte länge för Casper ville inte sova mer än en halvtimme, det lilla busfröt ^^

Vid typ åtta åkte jag och Mackan ner på stan för en fika på Kalles, men de hade stängt =/ Fastän det stod att de hade öppet till tio =P Så det blev en sväng till Cornetto istället =)

När jag kom hem blev det lite diskning medan Casper satt i sin matstol och Rasmus stack ut på en löprunda.

Casper är fortfarande vaken.... Har försökt få honom att somna hur länge som hellst men han är piggelur han! =P Det är inte jag ^^

Ska försöka trötta ut lillskruttas lite till nu..

happ

Igår var vi på föräldragruppsmöte, vi pratade om sömn och sånt. Jag hängde dock inte med särskilt bra för jag hade ont i huvudet och så var Casper gnällig nästan hela tiden..
Efter det så åkte Rasmus hem med Casper och jag gick till rekryteringsmässan.
Blev så besviken, fanns ingenting för mig där.. Jag hade kollat på deras hemsida i förrgår och skrivit upp 3 st som jag skulle ge mitt CV till, men när jag kom dit så krävde ett av dem körkort, en annan sökte bara lärare så man var tvungen att vara utbildad till det. De hade tydligen missat att skriva det på hemsidan...... SÅ jag lämnade mitt CV till McDonalds, trodde aldrig att jag skulle söka jobb där.. Men livet blir väl inte alltid som man tänkt sig..
Ska lämna in CVt till några andra ställen nästa vecka, om jag kommer iväg.

Har även sökt ny praktikplats, de hade nämligen redan en på Turistbyrån i december.. Tråkigt..
Får se om jag har bättre tur denna gång, om inte så har jag ett par till alternativ. Annars får det väl bli på nåt hotell som jag verkligen inte vill! Man får ju bara städa och bädda sängar..

Är smått bitter..

Idag kommer antagligen min mamma hit ett tag. Sen när Rasmus kommer hem så ska hans pappa också komma hit.. Alla vill ju hälsa på Casper! Hjärtegullet..

Tror jag ska ta och klä på mig lite nu.. Känner mig så tråkig när jag bara sitter i mjukisbyxor och en t-shirt i strl XXL :P

Glömde ju..

Det som var konstigt inatt var mina drömmar, flera olika och helt skumma.. Kan inte ens beskriva vad som hände men känslan jag hade när jag vaknade var bara.. Skum.. Konstig.. Fast ändå rätt bra men också dålig.. Haha vettigt det låter ^^

Ska klura lite på dem under dagen och se om jag kommer fram till något bättre =P

Konstig natt..

Casper somnade nån gång vid tio igår kväll, sen har han gnällt jättemkt under natten så jag har varit upp och stoppat i nappen flera ggr.. Men han vaknade inte och ville ha mat förrän strax innan sju, länge sen han gjorde det. Sen sov han ända till nio! Men inte var han gladare för det.. Fortsatte gnälla till och från tills han somnade igen halv tolv..
Igår var han också sjukt gnällig när vi var på kalas hos Thomas och Susanne.. Jag blir så frustrerad när han är så när vi är borta.. =( Han har inte ätit lika mkt som han brukar heller.. Undrar om det är tänder nu då, men jag har ju trott det förut också =P Men men.. Vill bara att han ska må bättre iaf..

Idag skulle mamma ha kommit hit men hon dissade mig för att hon hade massa papper att fylla i å sånt.. ^^ Men det gör inget.. Får se om jag hittar på nåt annat eller om jag bara stannar hemma................................

Ska käka lunch nu!

Bloggdags igen

Igår var jag och Rasmus på fest, vi startade hemma hos Karin och Mia för att sen dra vidare ut på BMB. Rasmus kom dock inte med ut för han drack lite för många shots på förfesten och mådde lite dåligt ^^ Stackarn..
Hade iaf skitkul på krogen! Trodde jag aldrig om BMB faktiskt hehe...
Kom hem vid tvåtiden inatt =)

Gick inte upp förrän kvart i tolv imorse =P Har ont i hela kroppen efter allt "dansande" med tvillingarna Katta och Oscar ^^
Annars idag har jag och Rasmus mest kramat och pussat på Casper och kikat på "Paycheck" jäkligt bra film för att ha Ben Affleck i huvudrollen =)

Nu är Rasmus på nån jobbfest och jag är hemma med Casper.. Kikar lite på tv och tar igen mig från igårkväll =)

Imorgon ska vi hem till Susanne och Thomas på födelsedagsfika, Thomas som fyller år =)

Blubb blubb

Igår kväll blev det ut på lite äventur med Mackan, först en sväng ner på Kalle på spången för lite fika, efter det drog vi hem till Stiffy en stund, mkt trevligt, sen när jag skulle hem så skjutsade vi hem Stiffys syster till gryta(det ligger seriöst skitlångt bort varifrån man än åker!) och sen bar det iväg hem igen =)

När jag kom in så åt jag tårta, NOM NOM!

Idag har Nina varit här ett tag, vi satt mest och pratade och brottades med Casper =P Men det var kul =)

Nu väntar ja på att Rasmus ska komma hem så att jag kan gå ut och röka! Casper ligger i soffan och lyssnar på Daughtry och leker med nån grej. Älskar min fina grabb..

Senare kommer Susanne och Thomas förbi! =)

Rubrik

Igår var vi till BVC med Casper, han vägde 8kg och var 68cm lång =) Stora grabben <3
Sprutorna tog han jättebra, blev lite ledsen när de stack honom och en pyttestund efteråt men sen var det inget mer med det =) Är så stolt över honom =D

Efter det så gick vi en stund på stan, handlade välling och majsbågar till Casper. Majsbågarna tyckte han om, men han bet loss så stora bitar så man fick sitta och kolla på honom hela tiden när han åt så han inte satte dem i halsen =P
Vällingen hann vi inte prova för han somnade klockan åtta redan, vilket jag inte var beredd på =P Så vi ska testa ikväll istället, hoppas han sover hela natten när han fått den =)
Var in på apoteket och köpte hosttabletter och nässpray till mig också, får se om förkylningen ger sig nu då!

Just nu är Rasmus och Casper på Erikslund, ska hälsa på nån kompis på Mattbolaget och sen hälsa på på Rasmus jobb, jag håller på och tvättar och har precis diskat.
Ska snart hoppa in i duschen.

Sen blir det nog inte mkt mer, Rasmus ska iväg och spela badminton med min pappa och min lillebror vid fem så jag måste ju ha Casper.

----------------
Peppar på fredag! Fest hos tvillingarna medan pappamorfar ska vara barnvakt!

Trött på att vara sjuk nu!!

Jag hatar att vara sjuk.. Men nu verkar det som att förkylningen är på väg att gå över iaf =) Så förhoppningsvis är jag friskilur imorn =) Går åt så jävla mkt papper när man är förkyld ^^

Imorgon är det BVC med Casper som gäller, han ska få sina 5månaders-sprutor.. Usch stackarn =(  Hoppas han klarar det lika bra som med de han fick vid 3 månader.


Förövrigt så fick jag en trevlig överaskning häromdagen, satt och messade lite med Mackan och så fick jag veta att han antagligen kommer flytta in i porten bredvid oss =D Ska bli kul iaf =)


Ut på en liten rökpaus nu medan Casper och Rasmus sover middag..

Förjävlakyld

Usch jag snorar och snorar och snorar.. Casper med, fast inte lika illa som tur är.

Igår var jag hem till Susanne och käkade tacos! Det var gott! Efter det spelade vi lite Wii, men Philip ville ha uppmärksamhet så jag fick spela själv sen =P Fan jag måste nästan köpa ett Wii själv.. Så jäkla kul =D Men det får jag ta sen, måste spara pengar nu eftersom jag ska jobba gratis i 6 veckor snart, om jag nu får nån praktikplats dvs..

Jåå det var väl det det.. Kanske käka lunch nu..

åååå

Jonas ge upp nån gång... Förstår inte ens varför du blir så jäkla upprörd så att du känner att du måste hota oss. Hade inte du velat ha pengar om någon hade sönder en dyr mobil för dig? Hade inte du gett pengar om du hade haft sönder en kompis mobil? Va??
Och om det är för att jag skrev ett par elaka saker om Stefanie så har jag ju tagit bort det eller hur???

Den här gången kan du väl svara på mina frågor, för du har ju inte gjort det innan. Är det för att du vet att du har fel??

Jag känner dig inte ens och du känner verkligen inte mig så lägg ner för fan, och lär dig vad som är rätt och fel!

Äntligen

Äntligen verkar det som om denna alldeles för uppförstorade "mobiltvisten" har fått ett slut.

Tro det eller ej men igår ringde huvudpersonen i det hela.  Hon ville berätta att hon fått veta vad "Jonas" skrivit och att hon bett han sluta. Okej, ganska schysst tänkte jag, för det var det. Vad mer som sades minns jag inte riktigt, men hon tyckte iaf att "som man bäddar får man ju ligga" och menade på att vi ändå typ förtjänade hans kommentarer..
Jaha, och vad vi har gjort för att förtjäna det förstår jag inte, kommer nog inte göra det heller.. Men men..

Som sagt så är det slut med detta tjaffs för min del. Kommer väl få stå ut med att hon kommer försöka snacka massa strunt om mig så länge hon lever, men det kan jag väl ta då. För de som är mina vänner vet vad som är sant och inte.
Hon hade till och med snackat skit om mig till Dennis ^^ Min fina Dennis..
-------------------------------

Jaha igår var jag ner på stan, själv. Rätt skönt att gå runt i sina egna tankar och i sin egen takt.
Sökte iaf praktikplats, fick ett nummer som jag tänkte ringa imorn.
Köpte en overall till Casper.
Träffade Dennis utanför AMA, satt och snackade och rökte.
Träffade på Marita och henne lilla Meja också =) satt och pratade massa ute i blåsten ^^
Sen åkte jag hem och dog i soffan =P

Idag har jag haft mamma på besök, var för en gångs skulle helt okej.
Vi fikade lite sen gick vi på promenad och efter den gick vi in på ICA och handlade lite grejer.

Sen ikväll har det bara varit vanliga hemmagrejer, typ matlagning, kräktorkning och diskning.

Imorgon ska jag tvätta när Rasmus jobbar och senare på kvällen ska jag hem till Susanne och käka =) Bara vi två <3 hihi ^^


Over and out!

Mm

Kul inlägg det förra va? Känns bra att det finns vettiga människor som hotar folk helt utan anledning... Särskilt en småbarnsfamilj.. Men men det finns väl folk till allt antar jag.

--------------------
Gårdagen var kul, var ner på stan med Susanne och ungarna. Hann inte med att kolla efter praktikplats eller att köpa en overall till Casper.. Han var nämligen lite gnällig hela tiden, förutom den lilla stunden han sov, men då åt vi..

Idag har jag haft besök av Linda, träffar henne inte så ofta så det var kul =)

När Rasmus kommer hem ska vi äta våfflor..

Har inget mer att skriva nu, är alldeles för bitter över den här "Jonas" sjuka kommentar.

Okej??

Jonas om ..:
du postade ett inlägg på din blogg, gör vi fel osv. OCH NU FÖRVÄNTAR DU DIG ATT INGEN SKA HOPPA PÅ ER, ER ADVOKAT SOM SKA VARA PÅ ER SIDA VILLE HELT PLÖTLSLIGT INTE VARA PÅ ER SIDA.
DU KAN INTE ENS FÖRVÄNTA DIG VAD SOM VÄNTAR DIN WHITE TRASH FAMILJ OM JAG SER ER.



-----------

Precis så undrade jag om vi borde kräva ersättning eller ej, och det tyckte alla att vi skulle göra OCH enligt advokaten hade vi rätt till det. Men som jag också skrev så pga att jag skrev en elak sak om Stefanie så skulle hon stämma mig om jag inte tog bort det osv.. Så vi la ner allt.

Varför ska jag förvänta mig att folk ska hoppa på oss? Och varför ska du göra nånting mot min "white trash" familj? Har vi gjort dig någonting? Du vet väl om att det är galet olagligt att hota folk??

=)

Kvällen blev jättetrevlig med tvillingarna =) Tacosen blev skitgod och Casper sov hela tiden när vi åt så vi fick äta i lugn och ro =)
Efter maten blev det bara tv-tittande i soffan, alldeles lagom en söndagkväll. Det som inte var lika kul var Caspers alla spyor ^^ Men det är väl inte mkt att göra åt saken =P

Imorn ska jag ner på stan, måste till BVC och fixa nya D-droppar till lillen och söka praktikplatser. Ska ju ut på praktik i december.. Inte kul! Men jag har ju den kvar från när jag pluggade hotell och turism, skulle ha gjort den då men jag var ju höggravid så det gick inge vidare.. =P

Hoppas på att få en plats på turistbyrån.. Vill nämligen inte vara på nåt hotell, sjukt trist att bara städa och bädda hela dagarna... Det gör jag tillräckligt hemma..

Förhoppningsvis får jag tag på Susanne imorn, hon skulle komma hem från Norge ikväll så om jag har tur så vill hon gå på stan med mig! Har saknat henne när hon varit borta..

Nåt mer har jag inte att säga ikväll.

God Natt

Igår och idag

Igår skulle som sagt Rasmus ut på krogen så jag fick sällskap av LM hela kvällen, mkt trevligt =)
Ja sen hände det väl inte så mkt mer =P

Idag kommer tvillingarna hit =) Vi ska käka tacos och ha lite myskväll, hoppas Casper inte är gnällig bara..

Har precis lagt Casper för hans middagslur, Rasmus är iväg med Pontus för att fixa lite "bondegrejer" till deras jobb, de ska tydligen ha nå bondedagar på Maxi =P

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och pusta ut, fick nämligen stå med Casper i famnen i nästan en timme innan han ville somna... Iofs inte lika jobbigt som igårkväll när jag fick stå med honom i nära på 2 timmar!!

Ännu ett inlägg idag =O

Planerna att sticka ner på stan slopade jag.. Cyklade till Skiljebo centrum istället =P
Sen när jag precis kommit till porten hemma var det nån dåre som tutade på mig, fast sen när jag vänder mig om för att se efter vad de ville så ser jag att det är Mackan som är dåren =P
Han kom för att kidnappa mig för att käka mat och glo på film =)
Så jag stack upp och kollade med Rasmus om det var lugnt och det var det..
Vi åkte ut till Erikslund för att köpa mat, men efter 20 minuter i bilkö pallade vi inte mer och köpte mat på Skallbergskrogen istället ^^ Gott gotti gott gott!
Kom nästan nyss hem, hade riktigt trevligt =)

Har precis stoppat ner Caspergosen i sängen för natten, hoppas han sover länge! ^^

Imornbitti ska Rasmus ut och löpa, jag och Casper ska gå till affären och handla lite grejer och sen eventuellt baka någonting! Får ju gäster =)

Ja det var väl det som jag hade på hjärtat, god natt!

..

Postat av: frida

lägger man ut bild på stefanie och skriver öppet om situationen så är det inte längre mellan er bara! du lär ju hajja att stefanie också har vänner med åsikter precis som dina vänner har. stäng kommentators fältet om du inte vill ha kommentarer. hoppas ni inte får en spänn, verkar väl inte som ni har så stor hjälp av advokaten ni blandat in? :)

 

 

Frida:
Jo jag ville ha åsikter ang om hon gjort rätt eller ej. Och om vi gjorde rätt som ville ha någonting för det som hon haft sönder. Och enligt advokaten så borde vi få ersättning för den, men eftersom jag var dum och skrev en elak kommentar om Stefanie så hotade hon att stämma oss för det om vi inte gav oss. Sen så frågade jag inte om vad ni tycker om min familj eller hur?
Men nog om det, vill bara slippa allt skit nu.


<3


Hans skratt är som musik för själen..
Min älskade lilla unge!


Puh

Har precis städat hela lägenheten nu *duktig Natta* tänk vad mkt snabbare det går när man är själv hemma!

Funderar på att sticka ner på stan nu.. Har dock ingen att gå med =( Men det får väl gå ändå.. Ska bara sminka mig lite!

Jaha..

Imorn är jag "ledig". Rasmus ska hem till Pontus och spela Warhammers och han tar med Casper.
Så för min del är det städning som gäller.. Vi plockade bara undan det värsta nu ikväll.. Men vi måste ha det rent till på lördag! För då kommer min farmor och farfar hem till oss, vi ska bjuda på mat, plankstek! Mums!

Jag hade tänkt gå ut och ha lite kul imornkväll men det verkar inte finnas någon att partaja med =(
Ska höra mig för lite mer imorn och se om jag har någon tur..

Rasmus ska ut med några kompisar på lördag kväll.. Får se vad jag ska hitta på med Casper då..

Försöka ta mig ner på stan imorn iaf.. Mmh..

Ska sova nu, får se om Rasmus hinner hem innan jag somnar, han är ute och löptränar med Pär.

Fy vilken jobbig morgon!

Natten var väl inte så kul den heller.. Casper sov jätteoroligt, var upp och puffa rumpan på honom ungefär en gång i timmen hela natten.. Sen vaknade han vid sex och ville ha mat, somnade inte om ordentligt förrän tio i sju. Skönt tänkte jag och trodde att han skulle sova ett tag till.. I helvete att han gjorde.. Han vaknade tjugo i åtta och var piggelur!
Sen blev han hungrig igen, drog i sig en hel flaska. Efter en stund somnade han ännu en gång, sov nästan en timme. Och då var det inte kul! Han gallskrek i lite mer än en timme i sträck, gick inte att trösta honom alls.. Han åt ännu en flaska när han lugnat ner sig lite och sen somnade han igen och sover fortfarande. Så inom loppet av 4½ timme åt han TRE flaskor =/
Fattar inte vad som hände med honom.. Inge kul var det iaf, inte bara för att det var jobigt för mig utan för att han skrek och grät så tårarna spruta =( Lillfisen.. <3

Nu sitter jag och äter medan jag skriver.. Hittade en låda med makaroner och köttbullar i kylen..

Vid tvåtiden kommer Emelie och Alva förbi, ska bli trevligt, har ju inte sett dem på ett tag nu!
Hoppas Casper är lite lugnare då bara..

Sen när Rasmus kommer hem ska vi städa eftersom det inte blev av igår, surprise surprise..

Hej..

RSS 2.0