Staden

Jag, Rasmus och Casper var ner på stan en sväng idag. Först var vi in på försäkringskassan för att förlänga min föräldrapenning och sen blev det lite shopping.
Rasmus köpte ett par t-shirts och en skjorta, jag köpte en jättemysig och Skitsnygg! stickad tröja, egentligen en killtröja men wtf.. Den var så cool med döskallar på ^^
Casper fick ett par byxor och en haklapp ^^ Sen så hade han turen att få en jättefin SVEAoverall utav vår kompis Aprillyn som jobbar på Linda P. =)

Innan vi skulle åka hem blev det en tur in på McDonalds NOM NOM! Jag blev proppmätt efter jag tryckt i mig en BigMac plusmeny och en äppelpaj.. Gottis..

Nu ligger lillnisse och sover och Rasmus är iväg och spelar badminton med min pappa och lillebror.

Sen när han kommer hem ska vi städa.. Jippi?

Haha visst ja! xD När min pappa kom hit för att hämta Rasmus skulle han busa lite med Casper, då tar Casper tag i hans glasögon och slänger dem all världens väg xD Såg så jäkla kul ut haha!

Casper


SVEA overallen


Proppmätt Natahlie


Skitsnygg Natahlie ^^


Mm

Har väl fortfarande inget direkt kul att skriva.. =P
Fick sova till elva idag, Rasmus tog Casper när han vaknade klockan sju.. Han började inte förrän klockan ett idag, precis som varje tisdag =P

Senare idag kommer Erika förbi! =) Det ska bli kul! =) Annars är det inte mkt på schemat, Rasmus jobbar till sex och sen när han kommer hem så ska han bara byta om för att sticka iväg och löpträna..

Tjaa.. Äh heipa

Happ

Blev tvungen att radera några inlägg.. Ah tänkte bara säga det

Lalala

Har inget att skriva direkt.. Men tänkte att jag skulle uppdatera lite ändå.. Hur nu det ska funka ^^

Igår var jag bara hemma, Susanne kom förbi en stund =) Sen var det inget mer som hände =P
Åt lappskojs med rödbetor till middag, så jäkla simpelt men ändå så jäkla gott!

Ja.. Tjipp!

=)

Tänkte bara tacka för alla kul kommentarer som jag fått! =)

Dagen

Imorse så fick jag sova, Rasmus hade Casper ute i vardagsrummet. Gick inte upp förrän halv 12. SÅ SKÖNT! Sen sov Rasmus till kl två =P Så det blev en låång morgon.

Nu ikväll var jag och Susanne ute och gick i över en timme, det var också SÅ SKÖNT =D

Har precis nattat Casper, stod och "hoppade" honom i famnen i 25 minuter.. Pjuh det tar på armmusklerna..

Ska sitta här ett par minuter nu sen fortsätta titta lite på Mars Attacks! ^^

Tjipp tjipp!

xD

"Jonas" kommenterade nyss

"haha det låg ute på fb att du sa ge oss 4000. som tur var sparade vi det trots att du gick in och tog bort dom inläggen. stå för vad du tycker kanske?
jag har träffat er och ni gav mig ÅÅNGEEEEEEEEESt ¨ÅÅÅNGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST. =WHITE TRASH.
skillnaden mellan dig och dom andra blondinbella osv som bloggarär att DERAS BLOGG ÄR INTRESSANT OCH ROLIG. DU ÄR SJUK HEEELA TIDEN. intressant."


Har aldrig skrivit det din idiot, jag skrev att den kostade 4000 när Rasmus köpte den, lär dig läsa. Och jag har inte tagit bort de inläggen, bara blockat Stefanie från att se vad jag gör på fb..

När träffades vi då? Och har du ångest kanske du ska göra nånting åt det? Kanske gå till psykolog så du blir en vettig normal människa som inte lägger sig i sånt som du inte har nåt med att göra?

Sluta läs min blogg då om den är så ointressant??

Dagen

Idag skulle vi ha varit på föräldragruppen men vi pallade verkligen inte.. Var rätt så jäkla tråkigt sist.. Sen så hade vi iaf så tagit fel på tiden =P Trodde det var halv tre fastän det stod halv två på whiteboarden i köket ^^

Iaf så tog vi oss ner på stan, kom inte ner förrän halv fem =P
Väl där så köpte vi en massa grejer till Casper, typ varmare mössor, strumpor och sånt..
Till mig blev det (äntligen) ett par jeans! De sitter riktigt bra till och med =) Var in i nästan varenda jäkla butik på stan innan vi kom till Veromoda, som jag aldrig går in på annars, och där fanns dem =D haha! Var inte så dyra heller =)

Tjipp tjipp

Aj!

Usch min rygg och mitt huvud gör så jävla ont! Började få ont igårkväll redan, trodde att det skulle bli bättre under natten men det blev det motsatta så nu försöker jag överleva dagen med hjälp av nån kylgel till nacken och ryggen och alvedon till huvudet..

Igår blev det ingen promenad med Susanne för hon börjar bli förkyld =( Stackars stackars..
Så bara för att få komma ut lite tog jag en cykeltur till Mackan, snacka om att jag fick mjölksyra i benen! xD
Satt och snackade lite, sen hjälpte jag honom och Pippe att göra pannkakor. Det gick väl sådär ^^ Men till de 4 sista pannkakorna började jag få in snitsen haha..

Skulle ha åkt hem till Nina idag, men som sagt så vill inte min kropp att jag ska röra mig över huvud taget idag.. Vilket suger eftersom jag måste släpa runt på Casper medan Rasmus jobbar.. Nåja håller tummarna att det ger med sig om en liten stund..

Ska slänga mig i soffan och titta på "Ellen DeGeneres" nu. Hon är så jäkla klockren =D

Lalala

Jahapp.. Idag är jag trött så in i helvete.. Casper vaknade 3!! ggr inatt och ville ha mat.. Sen klockan 7 så ville han inte sova mer.. Skönt eftersom jag inte somnade förrän typ halv 2.. Som tur va så sov han mellan halv 9 och 10.. Men efter det så har han bara sovit en halvtimme.. Bleh jag vill sova!! Nu sitter han i sin gåstol och (fy på mamma) tittar på TV..

Skulle ha åkt ner på stan med Susanne och ungarna idag, men jag är alldeles för trött för att orka nånting just nu..

Igår hände det inte mkt.. Satt hemma nästan hela dagen förutom på kvällen när jag gick en långpromenad med Mackan och hans hund. Vi gick fan i 1½ timme! =D Sen var jag tvungen att gå hem för att tvätta.. Vi hade så mkt tvätt så vi fick ihop till tre maskiner i tvättstugan! Och då har jag ändå en hög med vittvätt kvar i tvättkorgen.. Ska köra den idag har jag tänkt.. Bleh för å tvätta! Diskade ett ton med disk igårkväll också..

Ikväll ska jag och Susanne ta en promenix. Undrar om man ska försöka gå en sväng varje kväll kanske?



=)

Bättre nu ikväll =)

Haft en bra dag faktiskt! Var trevligt ute hos pappa, sen kom Susanne förbi ikväll och var så bra som bara hon kan vara! <3

Usch..

Mår inte så bra fan.. Är trött utav bara helvete men kan inte sova.. Sammanlagt har jag sovit ca 10 timmar de senaste 3 dygnen.. Kan knappt äta heller fastän jag är hungrig.. Har haft en centerrulle i kylen 2 dagar nu utan att ens rört den.. HATAR ATT VARA DEPPIG!! Men det blir väl till att spela glad som vanligt.. Har ju blivit ganska bra på det genom åren.. Kan inte göra nåt åt det som gör mig nere iaf så.. Och nej jag tänker inte berätta vad det är, iaf inte här..

Ska försöka få upp humöret till i eftermiddag iaf, lillebrorsan fyller 19 idag så vi ska ut till min pappa och fira honom.

Igår var jag ner på stan och fikade med Nina, det var trevligt, skönt att slippa tråkigheterna i mitt huvud ett par timmar =) Skulle ha träffat Susanne också men hennes rygg bråkar med henne så hon kunde inte ta sig nånstans.. Men ikväll kommer hon förhoppningsvis hit ett tag =) Rasmus ska ju iväg på fest så det kan va skönt med lite sällskap..

Blä.. Nån har nå tips på nåt som han höja humöret?

^^

Förra inlägget kanske blev lite luddigt men det får ni ta =P

....

Ett par dagar sen jag skrev nu igen. Har verkligen inte orkat, har varit på rätt dåligt humör och så har jag ju inte mått bra pga min jävla förkylning (som tack och lov nästan är borta nu!)

Men men.. Har mest suttit och lekt med min iPhone, den är grymt kul, och läst en ny bok som jag vann på Tradera. "Nyckeln till sanningen" uppföljaren till "Nyckeln till ljuset" av Nora Roberts. Typiska tjejböcker men riktigt spännande att läsa! =) Ska se om jag kan få tag på den sista i trilogin nu bara, är ju bara halva boken kvar! ^^

Idag har jag dock varit riktigt flitig, har vikt tvätt, tvättat nytt och hängt upp, plockat undan disk, diskat ett ton med disk, varit och handlat och lagat lasagne. Är riktigt nöjd faktiskt =) Tror det gick så bra för att jag lyssnade på bra musik =P Mina gamla favoriter typ Mimikry, A.f.i, *Nsync och så massa annat =) ÅH vad jag blev sugen på att lyssna på Skumdum nu!! Måste rota fram deras låtar på datorn!!

Har tänkt en del de senaste dagarna också... Och det är som vanligt inte bra för mig att tänka för mkt..

Imorn ska jag förhoppningsvis ner på stan med Susanne.. Kan inte hon så raggar jag upp nån annan för hemma tänker jag minsan inte vara! Rasmus är ledig så han ska ha Casper! + så ska han springa 4 timmar på lördag och så ska han ut och festa på kvällen så jag tänker ta så mkt egentid jag bara kan hehe =P

Nä kika runt lite på datorn, leta fram låtarna bla. sen ska jag ringa LM!

Angående förra

Det här är bara ännu ett klagoinlägg om grejer som stör mig.. Behöver inte läsas med andra ord, men jag måste skriva av mig!

Det som nån av dem sagt är att jag är korkad typ och den ena skyller på den andra.. Jag tror självklart att det är "W" med tanke på att hon hatar mig och alltid har snackat skit om mig (och alla andra med för den delen..) Medan Q bara varit snäll och ställt upp för mig hela tiden..

Jag kan hålla med om att jag inte är den skarpaste kniven i lådan, men korkad??
Visst jag tycker om att prata om enkla saker, typ film, musik, förhållanden och sånt som hänt i den närmaste omgivningen. Men det betyder väl inte att jag inte KAN andra saker, jag skulle kunna sitta timme in och timme ut och diskutera förhållandena i Irak, om Obama, politik och religion.
Men varför? Det intresserar mig inte och när man väl diskuterar sådana saker så blir det nästan jämt bråk eller tjaffs för att man inte tycker likadant som alla andra..

Men fine.. Tyck att jag är korkad, jag tycker dock själv att jag är ganska smart som faktiskt kan uppfostra min son, ta hand om mitt hem och mina vänner på ett ganska schysst sätt.. Känns iaf smartare än att gå och snacka skit om allt och alla..

-----------------------------
Måste bara tillägga att jag gjorde något väldigt taskit mot W för fem år sedan(och att det är därför hon skyr mig som pesten), jag hade sex med hennes dåvarande pojkvän på fyllan. Jag har bett om ursäkt flera ggr. Jag är inte samma människa som jag var då, numera bryr jag mig om hur det jag gör påverkar andra. Jag vet att det jag gjorde var fel och jag ångrar att jag gjorde det, men jag tycker inte att hon är mkt bättre som går runt och snackar skit och sprider lögner om mig.. För övrigt så snackade hon skit om mig redan innan det där dåliga hände..
------------------------------

Ibland vill jag bara..

..flytta från stan, bort från allt skitsnack och alla intriger.. Man vet ju fan inte vem man ska tro på längre..

Z&W säger att Q sa en sak medan Q säger att det var W som sa det osv.. Z litar jag på likaså Q men det de säger går emot varandra, för Z litar på W som jag aldrig skulle få för mig att göra.. Q litade på W men insåg ett och annat för ett tag sedan..

Och så är det det här med Stefanie som fortfarande stör mig också...

Orkar inte.. Hade inte Rasmus haft jobb här så hade jag fan tvingat honom att flytta med mig och Casper från den här jävla skithålan som tydligen kallas Västerås...

Åh visst ja

Bara av ren nyfikenhet.. =P Du som läser min blogg kan väl slänga in en kommentar vettja =) Även om du bara läst detta inlägg hihi *nyfiken i en strut*

Trött..

Usch.. Har sovit så dåligt inatt =( Förkylningen har blivit sämre.. Knaprar alvedon och missbrukar nässprayen mer än jag nånsin gjort.. Ingen feber fortfarande dock..

Till det positiva nu då.. Casper somnade strax efter nio igår och vaknade inte förrän tio i sex imorse och ville ha mat =) Sen somnade han om och sov till halv nio =) Verkar som att hans sovtider håller på att vända till det bättre igen.. =)

Just nu tittar jag på tuttTV (Xena) och dricker varm O'boy, ska snart häva i mig en Red Bull, hoppas man mår iaf liiite bättre efter det.

Annars idag ska jag väl inte göra så mkt.. Förhoppningsvis så sover Casper massor så att jag får vila hehe, annars får jag väl roa mig med min nya leksak DA iPHONE!

tjillevipp

Usch fy å blä

Är dyngförkyld idag.. =( Det är inge kul =(

Nåt som är kul dock är att jag har fått min iPhone idag! Fattar inte så mkt än så länge men det kommer väl =)
Det jag försöker klura ut nu är hur man sätter på ett larm (typ väckarklocka) och hur man sätter den på ljudlös =P

Rasmus tog med Casper på promenad med Fia nu ikväll.. De har varit ute i två och en halv timme nu.. Undrar när de kommer tillbaka..

Ska kika på alla bloggar jag följer nu sen funderar jag på att krypa ner i soffan och mysa med min fina iPhone som jag inte fattar! ^^

Kaffe i mitt hjärta!

Min hals blev så jäkla mkt bättre efter jag druckit lite kaffe! Så underbart! =D Har till och med sjungit för Casper bara för att jag kunde haha.. Snoret har minskat det med hihi! Och Casper har äntligen somnat, nu när jag är hyperpigg xD

Å min gullsnutt Rasmus kom hem tidigare från jobbet idag bara för att jag mådde piss imorse.. Så om man tänker på det så var det ju lite synd att jag mår bättre.. =P Men det är bra att han är hemma för jag behöver massa kramar!

Snart ska vi mixa ihop nån pastasås och käka lite.. Är svinhungrig!! (kanske har fått svininfluensan^^) Nerå..
Ska knapra i mig några fler mariekex till min tredje kopp kaffe nu först.. Sen är det mat som gäller!

Ja, jag är på mkt bättre humör nu än jag var i förra inlägget =P

Klagosång

Detta inlägg kommer i princip endast bestå av sånt jag vill klaga på just nu.. Sammanfattning hittar du längst ner!

Jaha då har förkylningen brytit ut då.. Ont i halsen som fan, snorar så jagmåste snyta mig hela tiden och är sjukt trött.. KUL!

Ingen Red Bull har jag att trösta mig med heller.. Vi märkte att det blev alldeles för dyrt att dricka så många som jag gjorde.. Har därför satt på kaffe som jag väntar på nu.. Det är så sjukt tråkigt att dricka kaffe ensam.. Men jag kan ju inte bjuda över nån för jag är ju SJUK! =(

Har inte heller fått sova nåt inatt.. Casper har tappat nappen en gång i timmen typ.. Och efter att han vaknade halv sju imorse har han bara sovit en timme.. Nu ligger han och gnäller i soffan.. Han har gnällt i en halvtimme nu och jag fattar inte vad det är! Har försökt med allt jag kommit att tänka på..

För att sammanfatta allt så har det varit en riktigt jävla dålig dag hittills!

suck..

Jaha.. Då håller jag på att bli sjuk nu med.. Har ont i halsen (dåligt för jag har inga halsmandlar) snorar och börjar hosta lite smått nu med.. =( Trodde jag skulle klara mig undan för Rasmus har varit förkyld i en vecka snart och Casper ett par dagar utan att jag känt av nåt.. Men det är väl klart att jag blir sjuk också.. Blir ju alltid sjuk =P

Ska lägga mig och läsa lite nu innan jag ska sova.. Hoppas jag drömmer lika bra som jag gjorde inatt hihi.. Det var en bra dröm nämligen ;D


Natti Natti!

Hostihost

Casper är fortfarande krasslig.. Han somnade inte förrän halv ett inatt.. Sen har han sovit nästan hela dagen idag.. Hoppas inte att han vänder på dygnet helt! Men det är väl bra att han sover mkt nu iaf.. Så att han blir frisk!

Idag har vi städat, "bara" sovrummet, badrummet och halva hallen kvar..  Sen måste jag tvätta också.. Suck! Är ett helt berg med tvätt.. Blir ju det igen så fort man hängt upp det man nyss tvättat.. Skitkul... Förstår nu varför min styvmor inte uppskattade min klädhögar som jag kom ner med när hon nyss tvättat =P Förlåt!!

Just nu så är Rasmus ner en sväng på stan, han hade beställt ett par nya löpskor som äntligen kommit in.. Sen så ska han köpa med käk från McDonalds till mig! MUMS!

Nu kom han så nu är det mattajm!

utmanad.... =P

Har blivit utmanad av Sandra.
Utmaningen är att göra en disslista av tre plagg vuxen eller barn.

Min disslista blir såhär:
Nr 1: Stora T-shirts till leggins, jag tycker man ser oklädd ut!
Nr 2: Harembyxor.. Ser ut som man har hängpung eller vuxenblöja på sig!
Nr 3: Jeansleggins, är det för svårt att knäppa en knapp på ett par riktiga jeans eller? Plus så blir rumpan ful i dem!

Jag utmanar: Jenny och Carolin (Vittorn).

Stackarn,,

Stackars lilla Casper är sjuk =( Snorar och hostar hela tiden.. Ingen feber iaf som tur är.. Hoppas han blir frisk snart!! Eller snarare typ precis nu!

Förutom det så har dagen varit riktigt trevlig! Först besök nästan hela dagen fram till Rasmus kom hem och sen ner på stan för en fika i ett par timmar!

Gårdagen spenderades hos min farmor och farfar. Vi åt massa god mat (kyckling rammel) och massa gott fika!

Nu är det flaskdiskning på schemat medan Rasmus försöker natta en ledsen liten Casper.. (fan, mitt mammahjärta brister när han gråter för att han inte mår bra... )

Dagarna som vart

Har inte orkat skriva nåt de senaste dagarna.. Men jag tänkte försöka dra ihop lite ord nu iaf =)

Sen sist så har jag väl mest varit hemma och inte gjort så mkt.. Var hos min mamma igår ett tag dock, det var väl inte särskilt kul.. =P Var precis som vanligt, hon och mormor satt och pratade om hur ont de har och hur synd det är om dem osv.. Jag satt mest och halvsov och Casper sov..
Idag så har Nina varit här en sväng, det var däremot kul! Och fin i håret är hon också! Hon har klippt det kort i en jättefin frisyr! =) Vi satt mest och pratade medan Casper sov middag..

Casper har börjat sova skitdåligt om nätterna nu.. Iaf de senaste 3.. Har bökat runt och skrikit efter nappen som ramlar ut hela tiden och så har han börjat äta på natten runt 3-4 tiden igen också..  Och så gnäller han på dagarna.. Så det är väl tänderna som kommer snart, eller så är det bara en jobbig utvecklingsperiod eller vad det nu heter.. Det är inge kul iaf! Går som en zombie dagarna igenom..

Måste sluta käka mina minipiller tror jag.. Haft mens i typ en månad snart och det verkar inte vilja ge sig, är sjukt bitter och lättirriterad också.. Så imorn hoppar jag över pillerjäveln! Nu vet ni det också =P

--------------------------------------
Tänkte uppdatera lite ang. den där mobiltvisten också..
Stefanie har nu lämnat in Rasmus mobil till advokatfirman. Rasmus ska hämta den imorn, ska bli spännande att se vilket skick den är i eftersom när vi sa att vi ville ha tillbaka den också, även om den var trasig, så hade hon lämnat in den på återvinningen och det gick absolut inte.. Spännande spännande..

!!

Kom på att min fina son blir 4 månader idag! =D <3<3<3<3

Min farmor har till och med ringt och grattat =)

Åååh fett med kul!

Jäklar vad det va party igår! Jag blev klapp kanon och hade skitkul! Åkte tillbaka i tiden ett par år kändes det som hehe ^^

Vi satt hemma hos Susanne och Thomas först, drack, rökte vattenpipa och svinade oss med chips och negerboll xD Jäklar vad jag är sexig och mogen emellanåt hihi =P
Sen strax innan halv elva åkte vi ner på stan till Strike och bowlade... Jag är galet sämst på bowling!! Tror jag lyckades skramla ihop typ 40 poäng ^^ Men kul var det ändå!
Efter det blev det McDonalds, vi var mognast av alla där... =P
Tack Andreas, Susanne och Thomas för en toppenkväll!

Det var sjukt skönt att slippa vara ansvarsfull och vuxen för en kväll, men idag mår man ju som man förtjänar hehe...

Rasmus är och springer "Västerås halvmaraton" eller vad det heter nu.. Han ska springa typ lite mer än 2 mil.. Galet! Menhan är duktig han =) Casper sover och jag sitter här.. Ska kika runt lite på nätet och sen om inte Casper har vaknat så jag jag krypa ner i soffan med en bok <3

Grym låt! Nån cool Västeråsare som gjort den =)

http://www.youtube.com/watch?v=zh_4ma9PMBs&feature=related

Lalalalalaaa

Gårdagen vart ganska trevlig =) Vi lagade mat och busade med Casper medan svärmor var här. Vi försökte laga Mexicosoppa, men den smakade inte ens i närheten som det haha! Fast den var jättegod ändå =P

Idag så ska jag ner på stan och shoppa lite kläder till Casper igen.. Han måste ha tjocktröjor!! Vet bara inte vem jag ska gå med.. Den jag hade i åtanke svarar inte nämligen.. =P Men jag har väl lite tid på mig att hitta någon eftersom Rasmus är hos frisören och måste komma hem innan jag sticker ner..

Ska även ta en tur in på Gröna Skylten och köpa lite pssscchhh <3 Ska ju partaja med Susanne, Thomas och deras kompis Andreas ikväll! Rasmus får vara hemma med Casper hehe =P

Btw.. Vilket tråkigt pissväder!!

Gladare idag

Är på bättre humör idag.. Var nog bara trött eller nåt igår.. Är iofs trött idag med men jaja.. =P

Lasagnen blev skitgod igår! Måste vara för att jag gjorde typ allt hihi ^^
Bakade kakor igår kväll också! Blev Brysselkex =) Ser som vanligt inte ut ett dugg som på bilden men de blev ju ganska goda iaf haha ^^

Idag så kommer svärmor hit.. Hon ska sova över.. Hon var så snäll att hon berättade att hon skulle göra det förra veckan när hon var här. "Bara så ni vet så kommer jag hit nästa torsdag och sover över hos er" Jaha sa vi =P Inte så mkt att säga till om tydligen haha.. =P

Men innan hon kommer så ska jag över till Susanne en sväng.. Väntar bara på att Casper ska vakna så man kan pallra sig iväg!

Men nu ska jag bara sitta och njuta av min energidryck, som har blivit ett måste varje dag nu... =P

Bitter..

Vet inte varför men idag är jag bara sjukt irriterad, trött, uttråkad och bitter.. Behöver nog komma bort från mitt liv i fem minuter, men hur fan ska det gå till? =/

Igår tvättade, vek tvätt, diskade, plockade undan och handlade jag.. Tog såklart hand om Casper också.. =P Rasmus var på sitt jobb från kl 05.00-18.00.. De hade inventering..

På kvällen kom min pappa, syster och plastmor förbi på fika och Caspergranskning =) Trevligt.. =)

Just nu håller vi på och lagar lasagne, väntar bara på att köttfärssåsen ska puttra färdigt sen ska vi slabba ihop allt och stoppa in i ugnen.. =)

Sen när Casper vaknar så ska vi tvätta massa filtar och täcken osv.. Lillfisen har ju lyckats kräkas ner allt vi äger och har..


Blöh.. Få mig på bättre humör!!!

RSS 2.0